March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Vlotte zege, ondanks wankel begin.

November 25, 2019

Verslag eerste elftal  KVS Branst – Nielse SV (zon. 24/11/2019 – 14:30 uur)


Uitslag:  6 – 1 (Rust: 2-1) 


Selectie KVS Branst: Sander De Batselier – Kenny Laevaert  – Brahim Ben Sallam – Steven Maes – Jens Demul -  Anass Boukandrouj – Paavo Verbiest -  Thomas Brigez -  Wiebe Bakker  – Nick Meert – Roel Van Hemert 


Wissels KVS Branst :  65’ Steven Maes out, Tim Bakker in – 67’ Anass Boukandrouj out,   Hamza Zaaf in  - NG Roel Van Cleemput (GK)


Selectie SV Nielse: Jari De Clippelaer – Nils Van Krunckelsven – Nick De Troetsel – Jason Van Aken – Esmaïl Ameziane – Jake Schampaert – Zakaria Makhi – Kenny Van Aken – Bilal El Merboh – Noe Kalume Ndowa – Janick Struelens


Wissels SV Nielse: 57’ Nils Van Krunckelsven en Esmail Ameziane out , Ali Azzouz en Osazee Egbenayaloben in – 76’ Noe Kalume Nodowa  out, Abdul Fatawa in 


Doelpunten:  12’ Janick Struelens (0 – 1) – 29’ Kenny Laevaert (1 – 1) – 40’ Jens Demul (pen. 2 – 1) – 50’ Anass Boukandrouj (3 – 1) – 57’ Roel Van Hemert (4 – 1) – 65’ Roel Van Hemert (5 – 1) – 88’ Wiebe Bakker (6 – 1)


Gele kaart(-en) KVS Branst: 42’ Paavo Verbiest - 65’ Nick Meert
Gele kaart(-en) SV Nielse: 25’ Jason Van Aken , 34’ Nils Van Krunckelsven, 54’ Kenny Van Aken , 75’ Noe Kalume Ndowa 


Scheidsrechter: de heer Glenn Van De Putte (6), bijgestaan door de heren Frederik Imbo (3) en Ilias El Jattari (7)

 

Wedstrijdbal geschonken door: Karin Caeyman van Modus in Wintam
           
Als je ploeg niet brengt wat er van verwacht wordt en je te weinig punten sprokkelt, dan merk je dat een duel tegen de rode lantaarn SV Nielse – zelfs al hebben die 0 op 36  - blijkbaar onzekerheid in de groep brengt. Vanmiddag was het zelfs zo dat het eerste kwart van de wedstrijd het de bezoekers waren die het initiatief namen en op zoek gingen naar een doelpunt. KVS Branst, vandaag in het groen, onderging het wedstrijdbegin en je kon nauwelijks geloven hoe lusteloos en inspiratieloos onze jongens op de uitstekende grasmat stonden. Niet verwonderlijk dat je na 12 minuten tegen een achterstand aankijkt. Zakaria Makhi (ex Branst) draait rond zijn as, speelt Bilal El Merboh aan (eveneens ex Branst), die trapt met links op doel, onze doelman Sander De Batselier weert in eerste instantie de bal, maar de rebound is voor Janick Strulens die de 0 – 1 binnen duwt.  Je verwacht dat dit onze Scheldezonen wakker schudt, echter niemand staat voorlopig op of neemt het voortouw, en in minuut 20 gaat El Merboh neer in de 16 na een duel met Kenny Laevaert en Brahim Ben Sallam, Nielse roept om een strafschop maar de prima leidende ref Glenn Van De Putte geeft geen krimp. Moeilijk te beoordelen vanuit onze positie, maar stel je voor…..Na deze fase neemt stilaan de thuisploeg wel over zonder overweldigend te gaan voetballen , eerst kopt Paavo Verbiest een voorzet iets te zwak in, doelman De Clippeleir redt in hoekschop. 27’ een ‘gele’ overtreding van Jason Van Aken op Nick Meert, levert een vrije trap op centraal net buiten de grote rechthoek, Roel Van Hemert achter het leder, hij treft bovenkant dwarsligger. 29’ Eindelijk eens een goede flankvoorzet via Jens Demul, en warempel wie duikt daar op aan de verste paal en duwt de gelijkmaker binnen ?...... Kenny ‘Lavi’ Laevaert, zijn eerste doelpunt voor zijn club en niet onbelangrijk: GOAAAAL ! 1 – 1.  40’ Anass Boukandrouj met erg veel ruimte op rechts,  na snelle en knappe beweging verrast hij Nick De Troetsel die in de fout gaat en terecht een strafschop voor de thuisploeg. Jens Demul trapt zijn tweede van het seizoen binnen: GOAAAAAAAL ! 2 – 1 (de ruststand).
Hopelijk vinden de jongens nu het vertrouwen om door te drukken. Dezelfde acteurs voor nog eens 45 minuten. Meteen dot van een mogelijkheid (48’) voor Nick Meert , knap weggestuurd door Thomas Brigez, sneller op de bal dan Jason Van Aken, komt hij voor doel, maar trapt de bal op de paal…..Positief is dat onze spelers nu wel met drang naar voor uit de kleedkamer komen en vooral 20 à 25 minuten na de koffie beter voetbal brengen.  Je voelt en weet dat als je de derde scoort de bezoekers  verslagen zijn, en zo geschiedde, 50’ Roel Van Hemert met slimme pass in de rug van de verdediging, zet Anass Boukandrouj voor doel die beheerst afwerkt 3 – 1 GOOOOAAAAAL !,  zijn eerste van het seizoen.    56’ De rollen worden nu omgedraaid, Anass als aangever voor Roel Van Hemert, die knap de lage voorzet aan de eerste paal voorbij de Clippeleir trapt: GOAAAAAAAAL ! 4 - 1 Ook voor hem het eerste doelpunt dit seizoen. Boeken toe voor Nielse dat nu volledig los zand is, alle cohesie is weg en fysiek is dit elftal niet op niveau, we duwen Nielse nog wat dieper in de ‘put’ in minuut 65, Roel Van Hemert, speelt zichzelf vrij aan de hoek buiten de 16 en met heerlijke trap richting verste paal geeft hij de bezoekende keeper het nakijken…. GOAAAAAAAAAAL !! knappe goal, Roel is bij afwezigheid van onze spits Djibril Pengé, die nog in de lappenmand ligt, een oplossing voorin, balvast en wint duels zowel in de lucht als op de grond, anderzijds komen er wel niet veel meters meer op zijn kilometriek maar als dit rendement er is, is dat minder erg. Nogmaals deze tegenstander vanmiddag – met alle respect – zou in 4de provinciale evenmin een hoogvlieger zijn. De thuisploeg laat het dan na om meer goals te scoren, doelkansen voldoende, bijvoorbeeld in minuut 79 knappe voorzet van Roel naar de tweede paal waar de ingekomen Hamza Zaaf moet scoren voor leeg doel, hij trapt helaas naast….. Uiteindelijk zet Wiebe Bakker zijn naam ook nog eens op het scorebord in minuut 88 met fraaie knal, en dat was al even geleden. Eindstand 6 – 1 en toch een klein feestje achteraf, want deze 3 punten brengen ons voorlopig in veiligere Scheldewaters.
Volgende wedstrijd, laatste uitwedstrijd van 2019 , zaterdagavond 30 november op bezoek bij KV Hooikt (aftrap 20 uur), supporters op post ! Met de inzet van de foto in bijlage willen we trouwens 2 bijzondere trouwe supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun zowel op den Buizerd als op verplaatsing: Top Jef en Robert ! Dikke mercie !
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem