March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

10 VRAGEN AAN: ...Nick MEERT

November 8, 2019

 

Beste Nick,

 

1. Vertel voor onze lezers wat over jezelf (nog niet over je voetballoopbaan): (leeftijd, studies, beroep, familie….)

 

Ik ben 26 jaar wonend in Antwerpen. Altijd met mijn mama en broer op het Kiel gewoond.

Ik werk sinds 2017 als logistiek planner bij Odyssey Logistics & Technology in Berchem. Ik begon er meteen na mijn studies.


 

2. Bij welke club is het allemaal voor je begonnen, welke jeugd categorieën heb je doorlopen ? Speelde je toen steeds als aanvaller?

 

Ik sloot me op 10 jarige leeftijd aan bij het toenmalige KSK Hoboken. Ik heb er twee jaar gespeeld. Na het faillissement van KSK Hoboken ben ik een paar jaar gestopt met het veld voetbal. Ik sloot me op 14 jarige leeftijd aan bij KSK Beveren, nu Waasland Beveren en bleef daar tot ik 18 was. Hierna ben ik volgens mij 4 jaar gestopt met voetballen.

Op 22 jarige leeftijd ben ik eens met vrienden gaan meetrainen bij RVC Hoboken en mocht ik me al snel aansluiten. Ik kwam snel in de A-kern terecht en ik ben Hoboken daar ook dankbaar voor, met name Tom Adriaansen en Yannick Westerlinck. Zij hebben me altijd een goed gevoel en vertrouwen gegeven als ik op het veld stapte.En ja altijd als aanvaller.

 

3.  Je bent nu je tweede seizoen bij KVS Branst en vrijwel een vaste waarde in het elftal, waarom lukte dat niet bij je vorige club RVC Hoboken ?


Ik heb niet echt het gevoel dat het niet lukte bij Hoboken. Ik wou gewoon wat meer zekerheid qua speelminuten en tegelijkertijd het plezier behouden.
 

4.  Je belangrijkste wapen is je snelheid, echter scoor je niet zo vaak, is dat een werkpunt of een kwestie van vertrouwen? Hoe ga je om met kritiek ?


Als werkpunt zou ik zeggen dat ik meer voor eigen succes moet gaan. Ik zou “egoïstischer” moeten zijn maar daartegen heb ik wel het gevoel dat ik dat compenseer door assists.
 

5.  Je bent een graag geziene en gewaardeerde speler binnen onze club, waar respect voor huidskleur , geloof een normale zaak is. Nochtans is anno 2019 ‘Racisme’ nog steeds een issue. Heb jij persoonlijk al af te rekenen gehad met dergelijke onzin ?


Ja, daar wil ik niet echt een antwoord op geven. Het ergste aan zo’n situaties is, dat mensen die zulke onzin uitkramen meestal zelf niet beseffen dat ze daar mensen mee kwetsen. Maar op een dag zullen ze misschien wel eens de verkeerde persoon tegenkomen en de gevolgen dragen.

 

6.  Wat zijn je verwachtingen en ambities op sportief vlak ? Wil je, kan je hogerop ?


Een leuk jaar bij Branst waar we toch wel competitief meedoen. Als ik kijk naar de aanbiedingen eind vorig seizoen heb ik zeker het gevoel dat ik hogerop kan, maar ik voel me op dit moment wel goed bij Branst. 

 

7.  Ouders of een partner die je steunen als het privé en/of sportief wat minder loopt zijn belangrijk. Wie is dat vooral voor jou ?

 

Mijn mama, broer en vriendin.

 

8.  Je wint een reischeque waarvan je de bestemming zelf mag invullen. Wat wordt het en waarom?

 

Naar Ghana, zon, zee, strand. Wat hebben we nog meer nodig :p

 

9.  Kies uit volgende opties: (je hebt geen jokers)

  • Beerschot of Antwerp

Beerschot

  • Hiphop concert of Tomorrowland

Hiphop concert

  • Bundesliga of La Liga

La Liga

  • Romelu Lukaku of Kevin De Bruyne

Kevin de Bruyne

  • Stoofpotje van wild of vispannetje

Stoofpotje van wild

 

   Taart of ijscrème

 

Ijscrème

 

*     Sauna of Jacuzzi

 

Jacuzzi

 

*     Parijs of Londen

 

Londen

 

*     Audi of Volvo

 

Audi

 

10.   We dromen allemaal wel eens, wat was als jonge knaap of is vandaag nog steeds je droom job.  (Voor een keer mag het antwoord géén profvoetballer zijn ☺.


Profvoetballer zijn was eigenlijk ook niet echt een droom van mij. Mijn droom, gewoon gelukkig zijn zonder te veel tegenslagen maar dat weet je nooit op voorhand natuurlijk.
 

Bedankt Nick ! Veel succes nog bij onze club !

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem