March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

10 VRAGEN AAN : T1 Karel Van Bossche

October 5, 2019

10 vragen aan ...... onze nieuwe rubriek geeft u een beetje een beeld van onze medewerkers , spelers, trainers .....  over hoe ze denken, welke keuzes ze maken enzomeer.  Vandaag laten we als eerste onze T1 Karel Van Bossche aan het woord:

 

  1. Beste Karel, het is jouw tweede seizoen bij KVS Branst, wat heeft je doen beslissen om voor ons te kiezen ?
    Ik ben heel toevallig bij KVS Branst terecht gekomen. Via via hoorde ik dat de club niet gelukkig was met de behaalde resultaten.  In feite was ik gestopt met het voetbal.  Ik was na 22 seizoenen als speler in provinciale en 12 seizoenen als trainer toe aan rust.  Maar eind oktober vorig jaar, na enkele  maanden mentale rust, begon het weer te kriebelen.  Enkele jaren gelden speelde ik met mijn vorige club KSVE BAZEL, waar ik zes seizoenen werkte,  een oefenwedstrijd tegen KVS BRANST.  Toen nam ik me zelf voor ‘hier wil ik nog eens trainer worden’ . Vorig seizoen kwamen we tot een overeenkomst.  De resultaten waren direct zeer goed maar vorig seizoen hadden we ook een zeer talentrijke groep.  De eindronde werd nog gehaald.

Maar mijn beslissing om bij de Scheldezonen te blijven kwam er vooral omdat KVS Branst een zeer warme en correcte club is.Ook mijn echtgenote voelt zich zeer goed bij de club.Ondanks het feit dat er heel wat spelers vertrokken bleef ik de club trouw.De transferperiode was moeilijk maar samen met de sportieve verantwoordelijken zijn we er toch in geslaagd om een leuke spelersgroep samen te stellen. Laat ons zeggen een zeer bonte spelersgroep maar net dat vormt een uitdaging.We zitten nog altijd in een fase van zoeken en bouwen maar ik ben overtuigd dat er veel potentieel in de groep zit.Samen met Marco, onze keepertrainer, en Louis, mijn assistent, doen we er alles aan om snel een nog sterker geheel te maken. De resultaten gaan volgen!Met Louis heeft de club trouwens een top kerel binnengehaald die
zich enorm inzet voor de club.Ondanks de moeilijke start voel ik me enorm goed binnen de club.Ik zie enorm veel enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten voor de club.Wat kan een trainer meer wensen.De inzet bij de spelers is ook zeer groot en zij kunnen werken binnen een club waar ze bij momenten echt verwend worden.Ik heb in het verleden al in andere omstandigheden gewerkt.Alles is aanwezig om optimaal te kunnen werken.

 

2. Wat is je favoriete menu ? (soep-hoofdgerecht-dessert)
Verse tomatensoep

Entrecote met verse frietjes en heerlijke sla
in de zomer een dame blanche maar in de winter liever een appelstrudel

 

3. Een trappist , een glaasje wijn of een glas Champagne.
Neem maar alle drie, deze keuze is te pijnlijk !

 

4. Voor welke toptrainer heb je bewondering ?
Jurgen KLOPP, eigenwijs  en onvoorspelbaar maar wel resultaten.

 

5. Je krijgt een vliegticket cadeau, welke bestemming mag er op staan ?
Rome.  Ik heb altijd al gedacht dat ik in mijn vorig leven een Italiaan was.

 

6. Je kent  heel goed het Oost-Vlaamse voetbal, wat zijn de belangrijkste verschillen 
Ik zie geen verschillen in het spel.  Maar ik hou meer van de sfeer in het Antwerpse.

 

7. Wie is de beste speler die je ooit onder je leiding hebt gehad ?
Wat het technische en het lezen van het spel betreft steekt Gilles DE BILDE er met kop en schouder boven.  Ik werkte met hem bij WILLEBROEK-MEERHOF.  Maar Tom BLOMMAERTS kon me daar ook bekoren .  Die had een top mentaliteit en was een prachtmens.  Onze aanvoerder Kenny Laevaert kan evenwel de concurrentie aangaan.

 

8. Je werkt sedert vele jaren voor de Federale Politie, dus allicht heb je een mening over hoe onze maatschappij evolueert ?
Het individualisme stoort me soms .  Je ziet het overal.  Nog weinig mensen gaan op vrijwillige basis een engagement aan.

 

9. Je vrouw wil absoluut met jou naar een film kijken, en jij mag kiezen, wat voor genre wordt het ?
Mijn vrouw mag me vragen om te gaan shoppen .  Ik zal betalen maar ik weiger naar films te kijken.  Ik denk niet dat ik al 10 films heb gezien.  Ik ging al drie keer naar de bioscoop wat voor mij een straf was.

 

10. Tot slot wat zijn je persoonlijke ambities nog ?
Ik ben een gelukkig mens.  Ik doe mijn werk graag.  Tuinieren is mijn passie .  Gezond blijven is het voornaamste.  Maar met KVS BRANST wil ik zo hoog mogelijk eindigen.  Ik ben bovenal een winnaar.  Ik zit in het voetbal omdat het voor mij echt een plezier is om samen met jonge mensen resultaten te behalen . Zo blijf ik ook jong ! Ik doe dat graag trainer zijn en zeker bij de Scheldezonen

Bedankt Karel, en veel succes nog !

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem