March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Laatste uitslagen eerste elftal (update)

August 18, 2019

Uw verslaggever was even enkele dagen in het buitenland, maar hierbij in een notendop een overzicht van de jongste wedstrijden van ons eerste elftal.

Vorige week zaterdag speelden we een tweede wedstrijd voor de Beker van Antwerpen uit bij reeksgenoot Hove Sport: uitslag 0 -2, doelpunten van Hamza Zaaf en Djibril Pengé.

Dinsdagavond 13 augustus kwam tweede provincialer SVE Bazel - ex ploeg van onze coach Karel Van Bossche - op bezoek. Naar verluidt speelden onze jongens sterk de eerste 70 minuten maar was er daarna in het slot een fysieke terugval. De Scheldezonen liepen 2 - 0 uit langs Richard Simmy en Djibril Pengé, maar moesten uiteindelijk de bezoekers langszij laten komen einduitslag 2 - 2. Tenslotte gisteren onze voorlaatste wedstrijd voor de Beker van Antwerpen kwam vierde provincialer SK Wilrijk-JAS B naar de Buizerd. Het werd een erg matige en bij wijlen zoutloze partij, mede door gebrek aan frisheid bij enkele jongens, waarvoor begrip natuurlijk vanwege de intensiteit in deze fase van de voorbereiding.Ook onze tegenstander zakte voltallig diep terug op eigen helft, wat hun goed recht is, maar het spektakel uiteraard niet ten goede komt. Zo kon Wilrijk-JAS B de schade beperken tot 4 – 0. Doelpunten van Djibril Pengé (3 x)  en Nick Meert. Vermelden we graag beste Scheldezoon van de wedstrijd Jens Demul.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem