March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Beker van Antwerpen

August 5, 2019

Beker van Antwerpen (1ste wedstrijd)

Zaterdag 3 augustus 18:30 uur

KVS Branst – KSK Reet:  1 – 1 (Rust: 0 – 0)

Doelpunten: 47’ Nick Meert (1 – 0) , 70’ Bjorn Joosten (1 – 1)

Gele kaart(-en): Maarten Dehertogh (KVS Branst) , Stig Vaerewijck (KSK Reet)

Scheidsrechter: de heer Abdelhafid El-Hajoutti

 

Heel wat jongens onbeschikbaar tegenover vorige wedstrijd donderdagavond voor de beker van Bornem. Andere prioriteiten of nog in vakantiemodus, door de afwezigheden van Brahim Ben Sallam, Hamza Zaaf, Roel Van Hemert, Wiebe Bakker, Anass Boukandrouj was het met een wat onuitgegeven middenveld dat onze trainers deze wedstrijd tegen vierde provincialer SK Reet moesten afwerken. Wel beschikbaar de vrijwilligers van de club die opnieuw zorgden voor nette kleedkamers, een fantastische grasmat, sandwiches en frisse dranken na de wedstrijd. De wedstrijd stelde helaas teleur , erg weinig opwindende fases en nauwelijks doelkansen die naam waardig. Met wat goede wil noteren we in minuut 20 een aflegger van Djibril Pengé gevolgd door een uithaal van Jens Demul, doelman Jarne Somers redt. In minuut 42 dan een 100 % strafschop door iedereen gezien behalve door de ref, Tim Bakker wordt in de 16 van de sokken gelopen, maar….. nog geen VAR in derde provinciale. Heeft de thuisploeg de eerste helft nog het meeste balbezit, dan verwatert het niveau de tweede helft nog wat meer. Ruimtes op het midden worden te groot, geen druk op de bal , de bezoekers voetballen goed mee en er is geen sprake van een niveauverschil. Toch komen we één keer in minuut 47 tot een vlotte combinatie op rechts met onze skipper Laevaert, Nick Meert met goeie positiekeuze duwt de 1 – 0 binnen, jammer genoeg inspireert het onze jongens niet om door te duwen. Integendeel, niet dat onze doelman Sander De Batselier veel aan het werk wordt gezet, want ook de bezoekers krijgen nauwelijks iets voor mekaar aan de zone van de waarheid. SK Reet komt uiteindelijk op basis van hun tweede helft wel verdiend op gelijke hoogte via Bjorn Joosten die volledig ongedekt een voorzet van op rechts van kortbij via de vingertoppen van Sander binnen kopt. Eindstand 1 – 1.

Op het oefenprogramma de volgende week: Donderdag 8 augustus KVS Branst – Rupelmonde (aftrap 19:30 uur) en zaterdag 10 augustus tweede wedstrijd Beker van Antwerpen uit bij Hove Sport (aftrap om 18:30 uur)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem