March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

SCHELDEZONEN WINNEN BEKER VAN BORNEM !

August 2, 2019

 

 

Wat de waarde is van deze trofee moet nog altijd blijken, het is uiteraard veel te vroeg om dit tornooi als waardemeter te nemen om de sterkte van onze ploeg te beoordelen. Maar een prijs blijft een prijs en als sportman wil je die graag winnen. Onze opponent in de finale vanavond – KFC Mariekerke – speelde met heel wat beloften vanwege druk oefenprogramma A-kern met onder andere een uitwedstrijd zondag naar KFC Diest voor de Croky Cup. Geel-Blauw opende wat flauw met te weinig druk op de bal. Het was wachten tot minuut 10 wanneer Wiebe alleen op avontuur richting doel trok, de doelman redt in hoekschop. 16’ Opnieuw een bedrijvige Wiebe Bakker - die conditioneel een pak verder staat dan vele anderen op het terrein – met de actie op rechts, zijn laterale pass voor doel wordt door Roel Van Hemert van kortbij over getrapt.  Roel leidt op het half uur een eerste erg fraai doelpunt in, als hij met gemeten voorzet het hoofd van Wiebe zoekt en vindt: 1 – 0 . Testspeler Karim Fofana stuurt in minuut 40 Wiebe diep, onze aanvaller trapt nu iets te onbesuisd nipt over doel. Diezelfde Fofana met persoonlijke actie infiltreert in de 16 maar wordt onderuit gehaald…. Logische strafschop en Jens Demul vanop de stip : 2 – 0, meteen de ruststand.

Kvs Branst begint veel te slap en ongeconcentreerd aan de 2de helft, met enkele kansjes voor Mariekerke tot gevolg, met onder andere een bal op de lat. Meteen het sein om opnieuw naar voor te trekken. 50’ Anass Boukandrouj met mooie rush op zijn flank vindt Fofana in de 16 die beheerst afwerkt:  3 – 0. Van dan af zakt Mariekerke als een pudding in elkaar en stapelen de individuele fouten zich op waar onze jongens gretig gebruik van maken. 54’interceptie van onze kapitein Laevaert , voorzet naar Nick Meert en…. 4 – 0.  Twee minuten later, schitterende goal, opnieuw Laevaert en Van Hemert zetten een 1-2tje op, Roel wordt knap voor doel afgezonderd en hij zet nummer 5 op het scorebord. Een kwartier voor tijd dwingt Roel zijn tegenstander in de fout met goede pressing, stuurt Tim Bakker diep die knap de 6 – 0 binnen knalt. 78’ opnieuw dezelfde spelers , Roel zet Tim voor doel, hij wordt door de doelman onderuit gehaald en een tweede strafschop voor Jens Demul die niet faalt: 7 – 0, en nog is het niet genoeg: 83’ alweer balverlies in de defensie van Mariekerke, Hamza Zaaf profiteert optimaal en werkt erg mooi af: 8 – 0 ! Mooie zege, echter zien we ook dat veel jongens vooral op conditioneel vlak nog veel werk voor de boeg hebben want tegen sterkere tegenstanders zal dat zeker een vereiste zijn. Desalniettemin een leuke opsteker deze beker.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem