March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

KVK Hingene - KVS Branst: 1 - 5

July 26, 2019

EERSTE OEFENGALOP IN ONPRETTIGE OMSTANDIGHEDEN.

 

Onze jongens – mix van A-kern en Beloften – mochten zich een eerste keer tonen. Hoewel we van mening zijn dat we steeds eerst voor eigen deur moeten vegen, laten we nu niet na om  onze vrienden uit Breeven -organisator van deze editie Beker van Bornem -  een veeg uit de pan te geven voor de wel zeer gebrekkelijke aanpak. Wedstrijd was gepland om 19 uur, verzamelen 17:45 , spelers van zowel KVK Hingene als Branst mochten zowat ruim 20 minuten wachten tot er iemand opdook om de kleedkamers te openen. Drinkwater bleek een probleem te zijn , geen internet beschikbaar, dus wedstrijdblad met de pen in te vullen, geen scheidsrechter aanwezig, moesten zelf initiatief nemen om Jos en Jurgen te overtuigen dit in de plaats te doen, waarvoor onze oprechte dank. En tot overmaat van ramp, geen voetbal op het A-terrein zoals aangeduid, maar op een veld helemaal bedekt met uitwerpselen van loslopende ganzen. Uiteindelijk werd er-  na vlug nog de hoekschopvlaggen te plaatsen - toch afgetrapt om 19:22 uur (!). Echt ongezien.

Trainer van Bossche gaf meteen een 20-tal jongens de kans om te tonen wat ze in hun mars hebben tegen een jong KVK Hingene. De hitte woog uiteraard op het verloop en tempo van dit duel, dat werd ingekort tot 2 x 40 minuten. Wiebe Bakker toonde zich meteen in aanvang van de wedstrijd met 2 doelpunten in minuut 9 en 12 (0 – 2). Na 20 minuten een welgekomen drankpauze. Jasper Maerevoet vond in minuut 28 doelman Thibeau Piessens in gebreke vanop ruime afstand knalde hij de 0 – 3 tegen de touwen. Direct daarna een geschenkje voor onze buren in de vorm van een strafschop, het nr 8 (Bob) trapt mooi voorbij Thomas De Visser (1 – 3), meteen de ruststand. Tweede helft is het wat wachten op meer goals, ondanks er voldoende kansen zijn om verder uit te lopen, het is uiteindelijk nieuwkomer Roel Van Hemert die in minuut 72 en 78 de eindstand op 1 – 5 brengt.

Dit betekent dat we volgende donderdag 1 augustus de finale mogen spelen tegen KFC Mariekerke dat FC Volh. Wintam versloeg met 2 – 1.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem