March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

KVS Branst gaat Italiaans!

January 19, 2019

Op zaterdag 9 februari openen wij, in samenwerking met ‘Den Buitenspel’, ons eigen pop-up italiaans restaurant met op het menu overheerlijke bruscetta, spaghetti bolognese & gelati!  Reserveer je tafel voor 2 februari via maestro Bart Van de Voorde op het nummer: 0486/16 81 47.  We voorzien een shift om 17u en om 19u30! Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Geen fan van een restaurantbezoek, maar wel nood aan een snelle hap?  In aanloop van ons restaurant verkopen we van 19 januari tot 1 februari porties spaghettisaus (met kippengehakt) van 500 gram.  Vers gemaakt volgens het recept van Kevin G. verfijnd door Masterchef John Yon!  1 portie kost 8 euro en kan nadien nog worden geportioneerd en ingevroren.  Een ideaal gerecht wanneer je snel iets moet klaarmaken, bijvoorbeeld als je kinderen na school nog naar de training moeten. Waar bestellen?  Bij je favoriete jeugdspeler die met alle plezier je bestelling noteert!

 

Buon appetito! 

 

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de afwerking van de nieuwe kantine met o.a.  de aankoop van een nieuwe muziekinstallatie & het supportersmateriaal voor de Mobiele Tifosi & de CL-dag van U9.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem