March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

KVS Branst haalt fors uit!

November 19, 2018

Voetbal…, het blijft een vreemd spelletje, enkele weken geleden vonden we moeilijk de weg naar het net en slikten we te veel tegengoals. Nu klaart de hemel boven de Buizerd op en lijkt het als vanzelf te gaan. We duimen alvast dat we op dit elan nog een tijdje mogen doorgaan. Vanmiddag , het dient gezegd , was SV Nielse een gewillig slachtoffer. We hebben het al meermaals vermeld, maar onze terreinverzorger had opnieuw voor een prachtig groen tapijt gezorgd, waarvoor dikke merci.   De thuisploeg had twee opeenvolgende verdiende en overtuigende zeges geboekt, de bezoekers uit de put van Niel hadden een mooie 4 op 6 geoogst.

 

Het was wachten tot minuut 15 op de eerste goede mogelijkheid, een lange bal van Thomas Brigez richting Nick Meert wordt door Kenny Wauters recht in de voeten van Bram Verhavert gekopt, Bram trapt de bal mooi buiten bereik van Beckx tegen het net: GOOOOOAAAL ! 1 – 0. Vijf minuten later, knappe voorzet Kenny Laevaert, mooie kopkans voor Bilal El Merboh aan tweede paal, doelman Beckx pakt onorthodox met één hand. Seconden later zetten we goed voorwaartse druk, de bezoekende defensie lijdt balverlies, Jelle Hermans profiteert optimaal en trapt de 2 – 0 binnen ! GOOOAAAAL. Het gaat snel, want nauwelijks 4 minuten later moet Thomas Brigez - die een beresterke partij speelt vanmiddag – eigenlijk de 3 – 0 scoren, hij raakt de voorzet van Bilal onvoldoende om van kortbij binnen te duwen. Een derde doelpunt komt er in minuut 32 toch als Bram met knappe steekpass Bilal aanspeelt die één op één komt met de bezoekende doelman, Beckx trapt flagrant Bilal onderuit, en de goed leidende Steven Bologne fluit voor een logische strafschop. Jens Demul zet deze rustig om …. GOOOOAAAAAAL : 3 – 0, Branst op rozen na een goed halfuur spelen. 39’ Kenny Van Aken met scherpe infiltratie, zijn poging stuit eerst op de doelman, de rebound gaat via de voeten van Kenny Wauters in eigen doel…. GOAAAAAALLL 4 – 0 ! Ook de ruststand.

 

De thuisploeg komt na de koffie ongewijzigd aan de aftrap van de tweede helft. We noteren in minuut 47 een mooie rush van Kenny Van Aken, hij haalt de achterlijn, zijn pass is iets te hard en gaat aan iedereen voorbij. Dan lijkt de wedstrijd een kwartiertje wat dood te bloeden, tot in minuut 64 de bezoekers diep op onze helft een vrije trap mogen nemen, waarbij ze onbegrijpelijk balverlies leiden, snelle omschakeling , bal komt voor de voeten van Jelle Hermans die deze erg mooi in de bovenhoek binnen knalt GOOOOAAAAAL 5 – 0. 72’ doelman Beckx gaat in de fout en speelt bij spelhervatting het leder in de voeten van Bram Verhavert, erg knappe lob van behoorlijk ver volgt en nummer zes ligt in het mandje: GOAAAAAAALLL : 6 – 0.  Ook de invallers Wouter Lamberts en Olivier Borreman tonen zich meteen. Tien minuten voor tijd stuurt Olivier met fraaie bal Kenny weg , alleen voor doel faalt hij niet en trapt hij de 7 – 0 binnen ! Even later krijgt Thomas Brigez zijn verdiende applauswissel, en voor de smakelijke kers zorgt youngster Wouter die de 8 – 0 eindstand op het scorebord prikt. Zo was het een erg mooie middag aan de Buizerd. We klimmen nu naar een 8ste plaats in de rangschikking. Volgende week zondag verplaatsing naar VC Wijnegem, die nu ook met 6 op 6 mee aan de leiding staan in de nog prille tweede periode. Mooie collectieve prestatie ! Proficiat en zo verder blijven werken jongens !

 

Onze Beloften namen sportieve revanche voor hun eerste seizoensnederlaag van vorige week…. Het werd maar liefst 0 – 5 bij Boechoutse VV. Goals van Melvin Koninckx 2 x, Jonas Heireman 2 x en Wiebe Bakker. Volgende week topper aan de Riddermoerstraat tegen het nummer 1 van het klassement SV Aartselaar.

Supporters op post !

 

Verslag eerste elftal  KVS Branst – SV Nielse (zon. 18/11/2018 – 14:30 uur)

Uitslag:  8 – 0 (Rust: 4-0) 

 

Selectie KVS Branst: Jens Schroyens – Kenny Laevaert -  Brahim Ben Sallam –  Ian Vernimmen – Jens Demul – Thomas Brigez – Bram Verhavert – Jelle Hermans – Bilal El Merboh – Kenny Van Aken – Nick Meert.

 

Wissels KVS Branst: 67’ Brahim Ben Sallam out, Olivier Borreman in – 75’ Jelle Hermans out, Wouter Lamberts in – 83’ Thomas Brigez out, Brent Caluwaerts in – NG Michiel Brys (GK)

 

Selectie SV Nielse: Christophe Beckx – Nick De Troetsel – Steve Spruyt – Kenny Wauters – Elias Mertens – Sam Van Grembergen – Raf Lenaerts – Jetse Jan De Proft – Nick Van Gastel – Lotfi Hajjab – Andy Pouwels

 

Wissels SV Nielse: 46’ Sam Van Grembergen out, Yves Minu in – 67’ Andy Pouwels out, Nils Van Krunckelsven in – 85’ Jan Jetse De Proft out, Matthias Van Hee

 

Doelpunten: 15’ Bram Verhavert (1 – 0), 20’ Jelle Hermans (2 – 0), 32’ Jens Demul (pen. 3 – 0), 39’ (owngoal Kenny Wauters 4 – 0), 64’ Jelle Hermans (5 – 0) , 72’ Bram Verhavert (6 – 0), 81’ Kenny Van Aken (7 – 0), 87’ Wouter Lamberts (8 – 0)

 

Gele kaart(-en) KVS Branst :  géén

Gele kaart(-en) SV Nielse : 32’ Christophe Beckx – 34’ Kenny Wauters – 41’ Raf Lenaerts

 

Scheidsrechter: de heer Steven Bologne (6) bijgestaan door de heren Ruben Ceuleers (3) en Jean Van Heghe (7)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem