March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Van kwaad naar erger.

October 28, 2018

0 op 12 is de trieste balans na 4 opeenvolgende nederlagen.  Het lijkt ons beter niet te veel in deze negatieve spiraal mee te gaan en de pen te laten zwijgen, want dat helpt allicht niemand. De eerste 45 minuten is geel-blauw de gevaarlijkste ploeg, we noteren 2 grote mogelijkheden voor Jelle Hermans, de eerste maal in minuut 21 als Thomas Brigez zich goed doorzet en Bilal El Merboh aanspeelt, die zijn lage voorzet belandt aan de tweede paal bij Jelle, thuis doelman Busschots ligt op de grond, en Jelle moet scoren maar kraakt zijn schot dat traag naast het lege doel hobbelt. Een tweede mogelijkheid in minuut 27 na infiltratie Kenny Laevaert, zijn voorzet komt bij de inlopende Jelle aan de kleine rechthoek, hij trapt het leder over…. De thuisploeg kan daar bijzonder weinig tegenover zetten, ze krijgen van de zwakke ref Wagemans in minuut 3 een vrije trap aan de rechthoek voor ingebeeld ‘leunen’ ?, een kolfje naar de hand van specialist Tim Herpoel, zijn poging gaat via de handen van onze doelman Schroyens tegen de lat…. Rusten doen we met een 0 – 0 tussenstand.

 

De eerste twintig minuten van de tweede helft verlopen desastreus voor de Scheldezonen, we slikken 4 doelpunten en een rechtstreekse rode kaart voor Bilal. Dat kan tellen…..8 tegengoals dus in twee wedstrijden, ….We gaven reeds aan dat we in de omschakeling naar balverlies het positioneel niet goed doen, zaterdagavond was dat niet anders, het nummer 9 Renato Oliveira was in deze wedstrijdfase een gesel voor onze defensie en scoorde een echte hattrick. Het andere doelpunt kwam op naam van Tim Herpoel na balverlies van Brahim. Beslissend kan je zeker de beslissing van ref Wagemans noemen die in minuut 50 net na de 1 – 0, zijn moment gekomen zag om een acteerprestatie van Rachid Ariba Bouzaadalla te waarderen met een rechtstreekse rode kaart richting Bilal voor ingebeelde overtreding, dat maakte de opdracht er zeker niet gemakkelijker op.  Echter beseffen we dat alles herleiden tot deze fase ook onjuist zou zijn. Dus ontkennen we de crisis niet waarin ons eerste elftal zich bevindt en blijft het zoeken naar de juiste oplossingen. Intussen zakken we verder af naar de gevarenzone van de rangschikking. Volgende kans tot poging begin herstel dient zich aan volgende zondag 4 november in de streekderby tegen VVH Lippelo, aftrap om 14:30 uur aan de ‘Buizerd’.

------------------------------------------------------------------------------

Onze Beloften behaalden zaterdag een 2-2 gelijkspel thuis tegen Hove Sport. Doelpunten via Jens Van Praet en Brent Caluwaerts (vanop de stip). Volgende zaterdag maken ze de verplaatsing naar SK Reet, aftrap om 15 uur.

Supporters op post !

 

Verslag eerste elftal  VC Mortsel OG - KVS Branst (zat. 27/10/2018 – 19:30 uur)

Uitslag:  4 – 1 (Rust: 0-0) 

 

Selectie KVS Branst: Jens Schroyens – Kenny Laevaert -  Brahim Ben Sallam - Ian Vernimmen – Jens Demul – Thomas Brigez – Bram Verhavert – Wiebe Bakker – Bilal El Merboh – Jelle Hermans - Kenny Van Aken 

 

Wissels KVS Branst: 68’ Jelle Hermans en Brahim Ben Sallam out, Nick Meert en Jens Vanderhoeven in – 78’ Kenny Van Aken out, Olivier Borreman in - NG Alexander Keyenberg

 

Selectie VC Mortsel OG: Tim Busschots -  Alexander Vernimmen – Jari Coppens – Stig Stuyck – Amara Cham – Rachid Ariba Bouzaadalla – Joeri Schoelynck – Kurt Colman – Bram Vanhees – Renato Oliveira Ribeiro Cleidy – Tim Herpoel

 

Wissels VC Mortsel OG:  46’ Kurt Colman en Bram Vanhees out, Serge Van Proeyen en Vincent Blommaert in, 90’ Alexander Vernimmen out, Buba Kienore in – NG Maxime Van Den Bussche (GK)

 

Doelpunten: 90’ + 3’ Umut Aktepe (1 – 0)

 

Gele kaart(-en) KVS Branst :  50’ Bram Verhavert - 74’ Thomas Brigez

Rode kaart(-en) KVS Branst : 50’ Bilal El Merboh

 

Gele kaart(-en) VC Mortsel OG: 35’ Bram Vanhees – 39’Amara Cham – 60’ Vincent Blommaert

 

Scheidsrechter: de heer Tom Wagemans (6), bijgestaan door de heren Herman Van Den Bogaert (2) en Jean Pierre Van Nylen (2)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem