March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

VERDIENDE EERSTE COMPETITIEZEGE WELGEKOMEN OPSTEKER.

September 24, 2018

De Scheldezonen hadden na een wat magere 2 op 9, grote zegehonger en gingen in hun tweede uitwedstrijd bij Schelle Sport op zoek naar een eerste driepunter. De gastheren van vanmiddag wachtten eveneens op een eerste overwinning, dus stond er toch al iets op het spel in de Kapelstraat.

Op het knappe kunstgrasveld geen Wiebe Bakker en Thomas Brigez in de basis, zo kwam Alexander Keyenberg terug aan de aftrap, en een eerste selectie op de bank voor Brahim Ben Sallam en Tim Bakker.

 

De wedstrijd was nauwelijks op gang gefloten door de heer Wim Van Dijck, en Ian Vernimmen zet ons na hoekschop van Bilal El Merboh op rozen: 0 – 1, echter geeft deze snelle voorsprong ons niet echt vleugels. Integendeel al snel laten we het initiatief aan de thuisploeg en zijn we opnieuw niet scherp in de duels. We komen zowaar wat onder druk rond het kwartier, en de thuisploeg kan allicht terecht een strafschop claimen na een te felle por van Jens Vanderhoeven , ref Van Dijck laat gelukkig voor ons doorspelen. Dat zal de thuisploeg ongetwijfeld als scharniermoment beschouwen, echter is dat ook het geval aan de overzijde in minuut 19 als Bilal er alleen van doorgaat en onderuit wordt geschoffeld door Jelle Seeldraeyers, de enige juiste sanctie is de rode kaart, de scheidsrechter houdt het bij ‘slechts’ geel. Op het halfuur opnieuw een aanval via Bilal die zoekt Alexander aan de 16, die op zijn beurt de volledig vrijgelaten Jelle Hermans vindt, Jelle blijft uiterst kalm omspeelt doelman van Aelst en schuift het leder binnen: GOOOOOOOOAAAAAAAL: 0 – 2.

 

38’Bram Verhavert met afstandspoging , Tom Van Aelst redt in hoekschop. Twee minuten later hoekschop langs de technisch sterke Tarik Traïzi, pech voor de thuisploeg Oscar Coppieters kopt de bal op de paal, je voelt dat we in deze slotfase van de eerste helft opnieuw niet scherp genoeg zijn en dat er een doelpunt in de lucht hangt, die aansluitingstreffer komt er ook als een tweede bal  op een 20-tal meter centraal voor doel voor de voeten van Maarten Calluy valt, hij krijgt wel erg veel tijd, want niemand zet druk op de bal, het nummer 17 kan de bal eerst nog eens laten stuiten vooraleer met links in volley buiten bereik van onze doelman Jens Schroyens te scoren: 1 – 2 meteen de ruststand.

 

Dezelfde elf beginnen ook aan de tweede helft, 52’ knapste aanval van de middag langs KVS Branst, de mee opgerukte Kenny Laevaert, vindt Bram Verhavert , in één tijd gaat het naar Bilal die op fraaie wijze zijn tegenstander uitschakelt en Jelle Hermans zijn tweede van de middag laat scoren. GOOOOOOOAAAAAAAL, erg mooie goal ! Onze jongens opnieuw op (roze) rozen. De thuisploeg moet nu wel risico’s gaan nemen, en laat veel ruimte in de rug.  Eerst ontsnapt Seeldraeyers opnieuw aan de uitsluiting, als hij bij een omschakeling Jelle Hermans met ippon probeert onschadelijk te maken, de ref geeft voordeel, we puren hier echter niets uit, we verwachten dat de heer Van Dijck nu een tweede karton gaat trekken voor de thuisverdediger, maar doet dit vreemd genoeg niet.

 

Coach Serge Van Den Stock haalt hem enkele minuten later uit voorzorg zelf naar de kant. De thuisploeg kan ons niet echt meer in de problemen brengen, enkel wat hoekschoppen en vrije trappen dwingen ons tot enige waakzaamheid.  Wij moeten het ons wel beklagen dat we de laatste 25 minuten hebben nagelaten om de wedstrijd volledig af te maken, door al te vaak bij counters buitenspel te gaan lopen en foute keuzes te maken. We gaan echter niet mopperen, en genieten na het laatste fluitsignaal met volle teugen  - ook voor sommigen letterlijk - van onze eerste competitieoverwinning.

 

We hopen dat ons team nu het juiste spoor gevonden heeft , want dit smaakt naar meer. We weten dat er zeker nog veel verbetering in deze groep zit, en merken hier en daar nog wat ‘haantjesgedrag’ , maar als we met zijn allen goed blijven werken en het collectief voorop stellen, dan zal de kracht en vriendschap uiteindelijk scoren ! Proficiat Boys .

Volgende wedstrijd thuis ontvangen we Rita Berlaar – aftrap zondag 30 september om 15 uur. Zij hebben ook 5 punten na 4 wedstrijden.

-----------------------------------

Onze Beloften vierden zaterdag eveneens de overwinning in de uitwedstrijd bij KFC Lint . Proficiat ook voor hen, ze staan nu samen met SV Aartselaar op een gedeelde eerste plaats met een mooie 10 op 12.

Haalden de zege binnen: Michiel Brys – Wouter Lamberts – Sybren Van Immerseel – Tite Kudia – Jens Van Praet – Rutger Smets – Zeger Bogaert – Daniel Fergie Zanga – Tim Bakker – Tom Weckx – Brahim Ben Sallam – Brent Caluwaerts – Jonas Heireman.

Doelpunten ( Jonas Heireman, Tom Weckx , Rutger Smets)

Volgende week zaterdag spelen ze thuis de derby tegen KVK Hingene, aftrap om 15 uur.

Supporters op post !

 

Verslag eerste elftal  K.Schelle Sport - KVS Branst (zon. 23/9/2018 – 15:00 uur)

 

Uitslag:  1 – 3 (Rust: 1-2) 

 

Selectie KVS Branst: Jens Schroyens – Kenny Laevaert -  Jens Demul –  Ian Vernimmen – Jens Vanderhoeven – Thomas Brigez – Olivier Borreman – Bram Verhavert – Bilal El Merboh – Kenny Van Aken – Jelle Hermans

 

Wissels KVS Branst: 67’ Kenny Van Aken out,  Brahim Ben Sallam in, 80’ Bilal El Merboh out, Nick Meert in , 86’Alexander Keyenberg out, Tim Bakker in - NG Florian Van Daele

 

Selectie Schelle Sport: Tom Van Aelst – Jens Gorrebeeck – Ben Vangoethem – Jelle Seeldraeyers – Nick Gorrebeeck – Ronan Bal – Maarten Calluy – Oscar Coppieters – Tarik Traïzi – Lars Vranken – Mitch Keusters

 

Wissels Schelle Sport : 65’ Jelle Seeldraeyers out, Jornn Van Aken in,   Ronan Bal out, Gil Vermeulen in, 86’ Jens Gorrebeeck out, Jonas Schelkens in – NG Yoshi De Souter

 

Doelpunten: 2’ Ian Vernimmen (0 – 1),  30’ Jelle Hermans (0 – 2), 42’ Maarten Calluy (1 -2), 52’ Jelle Hermans (1 – 3)

 

Gele kaart(-en) KVS Branst :  48’ Ian Vernimmen, 57’ Bram Verhavert, 84’ Jens Demul

 

Gele kaart(-en) Schelle Sport: 19’ Jelle Seeldraeyers, 35’ Tarik Traïzi, 58’ Nick Gorrebeeck

 

Scheidsrechter: de heer Wim Van Dijck (12), bijgestaan door de heren Bastiaan Peeters (3) en Laurens Thomas (8)

 

Verslag: Luc Van Immerseel

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem