March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

2de oefenwedstrijd = 2de winst!

August 3, 2018

EENDRACHT BUGGENHOUT - KV SCHELDEZONEN BRANST  2 - 3

 

Terwijl op onze knappe terreinen - ondanks de aanhoudende hitte en dankzij het harde werk van enkele onmisbare medewerkers - de Beker van Bornem, beter gekend als de Wisselbeker Maerevoet werd afgewerkt, zakte onze A-kern af naar tweede provincialer Eendracht Buggenhout.

Ter info: de beker werd opnieuw in de wacht gesleept door KFC Mariekerke dat KFC Wintam versloeg met 3 - 1.

 

Onze jongens speelden een tweede oefenwedstrijd , en konden zich dit keer eens meten met een tegenstander die een reeks hoger speelt in Oost-Vlaanderen. Het is nog vroeg, maar van niveauverschil was er geen sprake aan de Dreef in Opstal. Het openingskwartier was het nog wat zoeken bij onze jongens, maar naarmate de wedstrijd vorderde werden wij gevaarlijk en gaven we nauwelijks kansen weg. KVS Branst kreeg langs Kenny Van Aken en Jelle Hermans  drie mooie mogelijkheden om de score te openen, echter het vizier staat nog niet op scherp. Het doelpunt valt tegen de gang van het spel aan de overkant, toch wat te gemakkelijk: Rust : 1 - 0

 

Na de verfrissing, komen we via een bedrijvige Nick Meert op gelijke hoogte. Op het uur stuurt coach Bart Leemans een ander elftal  het veld op. Opnieuw komt de thuisploeg uit het niets  (na  hoekschop) op voorsprong, de bal devieert via het been van Wiebe Bakker in ons doel: 2 - 1.

Wiebe denkt : nou, dit moet ik effe recht zetten en scoort aan de overkant nog 2 x, zodat we ook deze wedstrijd winnend afsluiten: Eindstand 2 - 3

We zagen in vergelijking met de wedstrijd vorige week zeker al wat stapjes vooruit.

Zaterdag 4 augustus spelen we aan de Buizerd onze eerste wedstrijd met inzet voor de Beker van Antwerpen: tegenstander is VVH Lippelo, aftrap om 18:30 uur

Supporters op post !

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem