March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Senioren winnen hun eerste oefenpot!

July 26, 2018

KVS Branst wint zijn eerste oefenpot bij buren van SK Sint-Amands.

Niet meteen de ideale omstandigheden voor een voetbalwedstrijd gisterenavond in Sint-Amands. Zwoele temperatuur en hard, hobbelig B-veld wat academisch spel niet bevorderde.

 

Toch een gelegenheid waarbij coach Bart Leemans een 20-tal spelers de mogelijkheid gaf om zich een eerste keer te tonen aan de mee afgezakt geel-blauw supporters.  Wiebe Bakker zette onze ploeg al vrij snel op een 0-1 voorsprong, aangespeeld door zijn broer Tim, knalde hij knap binnen.  Scheidsrechter Schuurmans legde even later de bal op de stip na ongelukkig handspel van Alexander Keyenberg in onze 16.  De thuisploeg kwam zo op gelijke hoogte, ook de ruststand (1-1).

 

Tweede helft met andere bezetting, en een duidelijker overwicht van onze jongens. We kregen voldoende kansen om het verschil in cijfers uit te drukken, echter kwamen we maar 1 keer nog tot scoren, als een afvallende bal mooi binnen geknald werd door Daniel Zanga.

 

Eindstand 1-2.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem