March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Inschrijvingsdagen seizoen 2018-2019!

May 29, 2018

Op dinsdag 5 juni (U6 tot U11) en woensdag 6 juni (U12 tot U21) kan je je telkens tussen 18u & 20u in de A-kantine komen (her)inschrijven! Onze jeugdtrainers zijn alvast begonnen met de nodige voorbereidingen om er alweer een spetterend seizoen van te maken! We stellen ze even voor: Van links naar rechts (boven): Joachim Ivens, Patrick Chude, Kevin Goutsmit, Jeroen Bisschop (TVJO), Bartel Van Bogaert (onder) Rudi Borghmans, Koen Van Laer, Nancy Peeters, Jordi Borghmans, Stefan Foucqaet (Bestuur), Chris Demont. Niet op de foto: Quinten De Smedt & Jelle Hermans.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem