March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag reserven: VK Heindonk - KVS Branst

April 16, 2018

Uitslag: 2 - 3

Doelpunten KVS Branst 2 x Tim Bakker en 1 x Mathias Van Hoyweghen.

 

Nipte zege die in het slot van de wedstrijd werd behaald en na het onverwachte puntenverlies van leider SV Willebroekse uit bij KFC Wintam (3 - 3), dus een onvervalste titelmatch volgende week in Willebroek. Supporters op post !

Voor deze nieuwe zege zorgden:

 

Seppe De Smedt - Sam De Smedt - Brent Caluwaerts - Rutger Smets - Jasper Maerevoet - Dunken Van De Velde - Wouter Lamberts - Tim Bakker - Zeger Bogaert - Rutger Smets - Milo Claes - Jonas Heireman - Wiebe Bakker .

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem