March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Transfernieuws: Nieuwe T1 & KT!

February 27, 2018

Aangezien onze T1 Andy Marin op het einde van het seizoen vertrekt om persoonlijke redenen en keepertrainer Alfons Van Aken - na vele jaren trouwe dienst bij onze club -  zich enkel nog met de jeugdkeepers gaat bezig houden -  moest de sportieve cel Bovenbouw op zoek naar waardige vervangers.  Vorige week is er dan in bestuurskring de keuze gemaakt voor: Bart Leemans als nieuwe T1 en Marco De Waegeneer als nieuwe KT vanaf juli 2018 .

Wij zijn verheugd  beide te mogen verwelkomen in onze club en wensen hen alvast veel sportieve successen toe.

 

Bart Leemans is 35 jaar  , een man uit onze streek en is onder andere  Beloften trainer geweest bij Waasland-Beveren en T2  bij KSV Bornem en KSV Temse, en verantwoordelijk voor de scouting bij Berchem Sport.

 

Marco De Waegeneer is 46 jaar en komt over van RSK Puurs Excelsior.

 

Op de foto:  links van onze vervangend voorzitter Walter Van Ingelgem staat Bart , rechts Marco.

 

Luc Van Immerseel

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem