March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag 1ste ploeg: SK Wavria - KVS Branst

February 26, 2018

Verdiende winnaar in wedstrijd met weinig hoogtepunten.

 

Na de opsteker vorige zondag tegen Borsbeek Sport, op het programma een lastige uitwedstrijd bij het in puntennood verkerende SK Wavria. Onze jongens beseften zeer goed het belang van deze wedstrijd, immers mits een nieuwe zege konden we uitstekende zaakjes doen, want een aantal concurrenten moesten het vanmiddag tegen elkaar opnemen. Wiebe Bakker keerde terug in de basiself ten nadele van Mathias Van Hoyweghen die op de bank plaats nam.

 

Bij de thuisploeg een 4 tal jongens van nauwelijks 17 à 18 jaar in de selectie. Wavria degradeerde vorig seizoen van tweede naar derde en wil absoluut een nieuwe degradatie ontlopen. Ze hebben trouwens in 4de provinciale reeds een B-ploeg spelen, dus dat zou dit alles behoorlijk moeilijk maken. Voor het eerst had ook de winterse vorst zich laten gelden en waren er plaatsen op het veld die moeilijk bespeelbaar waren. 

 

De openingsfase leverde geen doelkansen op, het was wachten tot minuut 19 als bij hoekschop Jens Vanderhoeven op de verste paal kopt, de bal valt voor de voeten van Jelle Hermans die de wenkende mogelijkheid niet kan benutten en naast besluit.  Een foute beoordeling, of eerder gebrekkige communicatie achterin bij Wavria en hun doelman Nathaniël Baelus  leidt de 0 – 1 voorsprong in voor geel-blauw, de bal komt bij Yannick Van Herck die de bal voor doel brengt waar Jelle Hermans zijn vierde van het seizoen tegen het net werkt:

GOOOOOAAAAAAAAL: 0 – 1. Nauwelijks afgetrapt binnen de minuut veroveren we het leder, Wiebe Bakker zet zich op kracht door en knalt zijn 8ste van het seizoen voorbij de thuisdoelman: GOOOOOAAAAAAAAAL !!! 0 -2, wat een dreun voor paars-wit. Het is natuurlijk nog lang en een aansluitingstreffer kan de wedstrijd zeker een nieuw elan geven ….Echter het spelbeeld bij Wavria is te stereotiep , ze pompen voortdurend lange ballen richting ex-Scheldezoon Axl Van Dyck, en daar weet onze defensie wel raad mee, ook Florian staat attent te keepen. Het enige gevaar bij onze tegenstander komt er na dubieuze beslissingen van de assistent referee die zijn vlag telkens ostentafief beneden houdt als er duidelijk buitenspelgeur te bespeuren is.  Af en toe zet een standaardfase , goed getrapt door het nummer 15, de 18-jarige Jeroen De Vroe onze doelman aan het werk. We halen zonder al te veel moeite de rust met een mooie 0 – 2 voorsprong.

 

Over de tweede helft kunnen we kort zijn, weinig hoogtepunten of doelgevaar, onze defensie staat pal en we hebben in de tweede 45 minuten nog meer controle op het middenveld en kunnen de wedstrijd rustig uitspelen. Enkel vergeet Kobe Drossaert de 0 – 3 te scoren (69’) op aangeven van de goed ingevallen Tim Bakker. Zo komen we deze lastige uitwedstrijd zonder kleerscheuren door en zitten we met nog 7 wedstrijden te spelen iets steviger in de top 5.  Volgende zondag ontvangen we SV Aartselaar, altijd een taaie tegenstander voor KVS Branst.

 

Supporters op post !

 

Verslag eerste elftal  SK Wavria - KVS Branst  (zon. 25/2/2018 – 15:00 uur)

 

Uitslag:  0 - 2 (Rust: 0 – 2)

 

Selectie KVS Branst: Florian Van Daele -   Jens Demul –  Brahim Ben Sallam – Mohamed Boufarit - Thomas Brigez – Olivier Borreman – Wiebe Bakker – Jens Vanderhoeven -  Yannick Van Herck -  Jelle Hermans – Kobe Drossaert 

Wissels KVS Branst: 65’ Jelle Hermans out, Tim Bakker in - 83’ Wiebe Bakker out, Mathias Van Hoyweghen in – 86’ Yannick Van Herck out, Kenny Van Aken in – NG: Rutger Smets

 

Doelpunten: 26’ Jelle Hermans (0 – 1) – 27’ Wiebe Bakker (0 – 2)

 

Gele kaart(-en) KVS Branst :  15’ Mohamed Boufarit 

 

Scheidsrechter: de heer Bart Janssens (2), bijgestaan door de heren Wim Versweyveld (6) en Victor Sneyers (6)

 

Verslag : Luc Van Immerseel

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem