March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag Beloften: KVS Branst - KVK Hingene

February 19, 2018

KOUDE DOUCHE.

 

Doelman  Wesley De Leeuw kwam onze club ter hulp en nam plaats in doel. Begin Oktober hadden onze Beloften alle moeite bij onze buren om de 3 punten mee te nemen. We wisten ook nu vooraf dat ze gebrand zouden zijn op een goede prestatie. Al vrij snel bijna misverstand tussen Niels Buelens en zijn doelman Thibeau Piessens, als hij de bal terugkopt, Thibeau kan met vingertoppen in hoekschop weren. Seppe Drossaert, broer van Kobe, gaat er alleen van door lift de bal over de uitgekomen Wesley De Leeuw, Zeger Bogaert kan nog net voor de doellijn wegvegen. 35’ wat een mogelijkheid voor de thuisploeg, voorzet van Wouter Lamberts komt bij Jonas Heireman diens poging wordt eerst gered door Thibeau de herneming is voor Kenny die op 1 meter voor open doel nog over kopt…. 41’ Tim geeft een foute voorzet die aan de verste paal lijkt binnen te gaan, velen zien de bal over de doellijn behalve scheidsrechter Vanesbroeck die laat doorspelen…. Géén 1 – 0, maar…. 0 – 1 als op slag van rust  de bezoekende spits onze defensie gemakkelijk op het verkeerde been zet en zijn ploeg op voorsprong schiet.

 

De Scheldezonen zullen de tweede helft uit een ander vatje moeten tappen om de punten thuis te houden. 52’ Tim Bakker gaat zijn kans van op afstand, bal wijkt af en valt in een boog over doelman Piessens binnen: 1 – 1. Kort daarna slalomt Wouter Lamberts op zijn flank iedereen voorbij, rukt op naar de eerste paal, maar de bal gaat voorlangs…. Hoekschop Tim Bakker, Yannick kopt de 2- 1 over doel.  59’ het moet zijn dat in deze minuut ref Vanesbroeck met een enorme appelflauwte kampte, want wat voor éénieder – dus ook bezoekers – een schoolvoorbeeld van een strafschop bleek, laat hij onbestraft. Kenny wordt in de 16 van de sokken gelopen , en het geluid van het contact hoorde je tot aan de overkant van het veld…. Straffe en ongelofelijke beslissing. 65’ de gevaarlijke Seppe Drossaert pakt onze defensie andermaal op snelheid, opnieuw kan Zeger de bal net voor doel wegtrappen. 67’ Kenny die duidelijk en begrijpelijkerwijze wedstrijdritme ontbreekt – na zijn zware blessure - laat zich de kaas van het brood nemen als hij één op één met een verdediger komt.

70’ Op een spelhervatting van onze jongens komt de bal aan eerste paal , plots weerklinkt een fluitsignaal en wijst de ref nu wel naar de stip, hij geeft aan dat een speler van ons werd vastgehouden…. Niet veel protest bij Hingene, we kunnen dit vanuit ons standpunt niet beoordelen. Yannick achter de bal en mooi omgezet via binnenkant paal: 2 – 1, zo lijkt de wedstrijd 20’ voor tijd in ons voordeel te kantelen, doch maken onze jongens de fout om de teugels te vieren, te weinig lopende jongens in balverlies en vooral de jongens die dit elftal wat zouden moeten dragen laten het wat afweten tegen een fel opzittende tegenstander. 80’ Zeger gaat onder een diepe hoge bal, Seppe Drossaert aan de haal en die aarzelt niet om het leder knap in volley over een kansloze De Leeuw binnen te trappen: 2 – 2. Onze jongens trappen af, onmiddellijk balverlies van Jasper Maerevoet, één diepe bal op Jarne De Proft en die tekent amper 30  seconden na de gelijkmaker voor de 2 – 3. Wat een koude douche ! Grote vreugde bij de jongens van Mark Buytaert natuurlijk, die wat verrassend maar niet onverdiend met de 3 punten aan de haal gaan. Geel-blauw is nu leider af, want SV Willebroekse wist Oppuurs met 3 – 0 te verslaan.

 

Volgende zaterdag opnieuw een burenduel bij Sk Sint-Amands, hopen op sportieve revanche, en dat ook KVK Hingene dezelfde inzet toont tegen Willebroek.

 

Verslag Beloften   KVS Branst -   KVK Hingene (zaterdag 17/02/2018 – 15 uur)

 

Uitslag: 2 – 3 (Rust: 0 – 1)

 

Doelpunten KVS Branst:  44’ x (0 – 1) - 52’Tim Bakker (1 – 1) – 70’ Yannick Van Herck (pen. 2 – 1), 80’ Seppe Drossaert (2 – 2) – 81’ Jarne De Proft (2 – 3)

Selectie KVS Branst: Wesley De Leeuw – Zeger Bogaert –  Jasper Maerevoet – Seppe De Smedt  - Milo Claes – Jens Van Praet – Tim Bakker – Dunken Van De Velde – Wouter Lamberts – Yannick Van Herck – Kenny Van Aken – Brent Caluwaerts – Jonas Heireman – Koen De Meulder

Scheidsrechter : Christiaan Vanesbroeck

 

Verslag: Luc Van Immerseel

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem