March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag KVS Branst - SK Heffen (beloften)

December 11, 2017

Beloften nemen na mat eerste half uur toch vlotjes de maat van SK Heffen.

 

Na een extra weekje rust vanwege de uitgestelde wedstrijd vorige week tegen VK Heindonk, begonnen onze jongens vanmiddag aan de terugronde. Geel-Blauw nam wel een erg lange studieronde om in zijn spel te geraken. De ploeg stond vrij laag te voetballen en de bezoekende centrale defensie leken op zoek wie onze diepe spits was. We noteren minuut 18  om onze jongens een allereerste keer voor het doel van  keeper Zeger De Nyn te zien opduiken na een één-tweetje Rutger Smets – Steve Nwaté, komt eerstgenoemde in een kansrijke schietpositie, zijn trap is echter te zwak om de bezoekende doelman te verontrusten. We spoelen door naar de 35ste minuut als Steve Nwaté met knappe schaarbeweging en dito versnelling zijn opponent omzeilt en de bal in de verste hoek puntert:  GOOOAAAAL:  1 – 0. Net voor de koffie kan Rutger Smets in 2 tijden Steve wegsturen – net geen buitenspel – onze aanvaller neemt de bezoekende doelman een tweede maal te grazen. GOOAAAL  2 – 0, de stand bij de rust.

 

Na rust gaan de Scheldezonen meteen op zoek naar een beslissende derde goal.  Die komt er in minuut 53 met een heerlijke lob van Jasper Maerevoet die de doelman te ver voor zijn doel ziet staan: GOOOAAAL : 3 – 0. 

54’ een knal van Jens Demul spat op de doellat uitéén, opnieuw één minuut later allicht foute beslissing van de ref om de naar de stip te wijzen na tackle op de bal van een bezoeker. De trainer van Heffen is begrijpelijkerwijze ontstemd over deze beslissing, maar mekkert daar wel heel lang over, zeker gezien de tussenstand en het niveau verschil. Mathias Van Hoyweghen  laat er echter geen gras over groeien en knalt nummer vier tegen het net: GOOOAAAL 4 – 0

 

66’ Nu strafschop aan de overzijde na overtreding op de rand van de 16 van Kobe Drossaert op Jarne Bouwmeester.  Onze doelman Florian Van Daele pakt echter de elfmeter knap. Even later (68’) trapt Sam De Smedt met links mooi op doel, opnieuw op de lat….dit verdiende een beter lot.  72’ Mathias zet met een mooi gekruiste trap de forfaitcijfers op het bord GOOOAAAAL: 5 – 0. 

 

Een kwartier voor het einde de laatste mooie actie langs Steve die op links het overzicht behoudt en een goede pass naar Jens geeft, die centraal, net buiten de 16 kan aanleggen, De Nyn weert het leder met de nodige moeite in corner.

 

Zo sluiten onze beloften dit jaar 2017 erg mooi af, en houden ze hun kansen gaaf op een verlenging van de titel, want het is duidelijk dat het een tweestrijd wordt tussen KVS Branst en SV Willebroekse. Even genieten van de feestdagen en daarna met gedreven inzet opnieuw aan de slag om ook in 2018 succesvol te zijn. Proficiat boys.

 

Verslag Beloften  KVS Branst – SK Heffen (zaterdag 09/12/2017 – 14:30)

 

Uitslag: 5 – 0 (Rust: 2 – 0)

Doelpunten: 35’ Steve Nwaté (1 – 0) – 43’ Steve Nwaté  (2 – 0) – 53’ Jasper Maerevoet (3 – 0) - 55’ Mathias Van Hoyweghen (4 – 0), 72’ Mathias Van Hoyweghen (pen.5 – 0)

 

Selectie KVS Branst: Florian Van Daele – Zeger Bogaert –  Wouter Lamberts – Brent Caluwaerts - Kobe Drossaert - Jasper Maerevoet – Milo Claes –  Mathias Van Hoyweghen – Seppe De Smedt - Ennio Vandenplas – Rutger Smets – Steve Nwaté – Sam De Smedt – Jens Demul

 

Scheidsrechter : de heer Christiaan Vanesbroeck

 

Verslag Luc Van Immerseel 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem