March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag KVS-Branst - SK Rumst (beloften)

November 20, 2017

Scheldezonen opnieuw leider na vlotte zege.

 

Deze keer erg weinig belangstelling voor dit duel vanmiddag aan de Riddermoerstraat. Dat deerde onze jongens niet om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Na de zege vorige zaterdag bij het nummer drie (VVH Lippelo) in het klassement, kregen we met SK Rumst opnieuw een tegenstander die in top 5 stond. Onze jongens weten vrij gemakkelijk de weg naar het net te vinden en ook nu was dat het geval. Al na 26 minuten was de wedstrijd nagenoeg gespeeld (3 – 0).

 

Eerste mogelijkheid voor Mathias Van Hoyweghen na 7 minuten, aangespeeld door Ennio Vandenplas, trapt hij naast het doel van Glenn Pauwels. 9’ Steve Nwaté gaat nu vanop afstand zijn kans , ook deze bal gaat naast. Bij een snelle omschakeling waar we de bal in eigen 16 veroveren gaat het via Ennio na knappe voorzet naar Mathias die in 2 tijden gekruist het leder in de verste hoek mikt: GOOOOAAAAAL : 1 – 0.  Ook deze thuiswedstrijd géén scheidsrechter afgevaardigd, dus opnieuw Florian die alles in goede banen wil leiden. Het dient gezegd dat de bezoekers het hem niet gemakkelijk maakten door veelal onterecht elke beslissing te betwisten en vooral op elke diepe bal van de thuisploeg onterecht off-side te claimen. De thuisploeg trok zich niet al te veel van het gemekker aan en ging op zoek naar een tweede treffer. 20’ Steve Nwaté voelt zich goed in zijn vel en is onhoudbaar , loopt iedereen er af en lobt de bal fijntjes over doelman Pauwels: GOOOOOAAAAAL 2 – 0. Amper 6 minuten later heeft Steve een knappe persoonlijke actie in huis, en beheerst maakt hij nummer drie:  GOOOOOOOAAAL 3 – 0.    35’ Ennio gaat zijn kans met een knal naar de verste paal, de poging gaat net voorlangs. De bezoekers kunnen enkel wat dreigen via hun aalvlugge nummer 15 Kader Gadiaga en hun nr 10 Serge NDikumana, maar onze debuterende doelman Quinten De Smedt moet niet al te vaak ingrijpen en beleeft al bij al een rustige namiddag. 43’ Steve krijgt nu een dot van een mogelijkheid om een echte hattrick te scoren als een mooie voorzet van Ennio aan de tweede paal schijnbaar maar moet binnen geduwd worden, Steve trapt de bal helaas nog over de kooi…. Zo gaan we rusten met een geruststellende 3 – 0 voorsprong.

 

Amper is de tweede helft op gang gefloten en heeft Jasper Maerevoet pech als zijn poging op de paal belandt. 48’ Kobe denkt ik zal ook eens mijn kans gaan en trapt met zijn sterke linker de bal onhoudbaar voorbij een kansloze Pauwels:   GOOOOAAAAAL 4 – 0, helaas van dan af zakt het niveau zienderogen, en laten we wat onnodig de teugels vieren , de bezoekers met een mannetje minder intussen mogen tegen prikken in minuut 69’ langs Philippe Dillien: 4 – 1.   72’ Mathias wil er ook nog wel eentje bij op zijn doelpuntenteller en met een lage trap van op zowat 20 meter verschalkt hij de doelman die wat laat reageert:  GOOOOAAAAAL: 5 – 1. In het slot van de wedstrijd (87’) worden we opnieuw in gebreke gevonden door concentratieverlies en kan Rumst de eindscore op het bord zetten: 5 – 2.

 

We onthouden een goede eerste helft, en ook felicitaties naar VVH Lippelo dat zijn sportieve plicht nakwam bij leider SV Willebroekse en daar de drie punten wegkaapte na 3 – 4 zege. Dat brengt de Scheldezonen op een eerste plaats, en die moeten we volgende zaterdag verdedigen bij de buren van KFC Wintam. Supporters op post !

 

Verslag Beloften  KVS Branst – SK Rumst (zaterdag 18/11/2017 – 14:30)

 

Uitslag: 5 – 2 (Rust: 3 – 0)

 

Doelpunten: 11’ Mathias Van Hoyweghen (1 – 0), 20’ Steve Nwaté (2 – 0), 26’ Steve Nwaté (3 – 0), 48’ Kobe Drossaert (4 – 0), 69’ Philippe Dillien (4 – 1), 72’ Mathias Van Hoyweghen (5 – 1),  87’ ? (5 – 2)

Selectie KVS Branst: Quinten De Smedt – Zeger Bogaert –  Wouter Lamberts – Brent Caluwaerts - Kobe Drossaert -  Hamid Ouslama - Jasper Maerevoet – Milo Claes – Jens Van Praet – Mathias Van Hoyweghen – Seppe De Smedt - Ennio Vandenplas – Rutger Smets – Steve Nwaté - Yannick Van Herck

 

Scheidsrechter : Florian Van Daele

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem