March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag VVH Lippelo - KVS Branst (Beloften)

November 13, 2017

Scheldezonen zijn enkel efficiënter na 90’ slappe koffie.

 

Opnieuw gaf doelman Benjamin Kusé verstek voor deze wedstrijd,  Yannick Van Herck out met spierblessure, géén broertjes De Smet (studies) en géén Hamid Ouslama (werk). A-kern spits Kenny Van Aken mocht 45’ testen of hij speelklaar kon raken voor de zondagwedstrijd van het eerste elftal.  Uw verslaggever heeft de eerste helft aan zich moeten laten voorbij gaan want verscheen te laat in Lippelo, waarvoor mijn excuses. We kregen van de talrijk mee afgezakte geel-blauw supporters mee dat we gingen rusten met een 0 – 2 voorsprong na doelpunten van Kenny Van Aken en Steve Nwaté, telkens op aangeven van Mathias Van Hoyweghen. Ook mijn notities van de tweede helft zijn echter heel beperkt gebleven , éénvoudig omdat er weinig hoogtepunten waren in Lippelo dorp. 

 

47’ een afstandspoging van Brent Caluwaerts spat op de dwarsligger uit één.  60’ een persoonlijke actie van Steve Nwaté met een knappe versnelling waarbij zijn directe tegenstander zeker een verkoudheid heeft opgelopen, en prima afwerking beslist de wedstrijd: 0 – 3.  65’ Vrije trap voor KVS Branst van op zowat 25 – 30 meter, Brent achter de bal en opnieuw pech als hij vol op de dwarslat trapt. Ook de thuisploeg steekt wel af en toe zijn neus aan het venster na 71’ kan Wesley Van Ransbeeck net niet scoren, maar snel daarop is het voor de thuisploeg helemaal over als in minuut 72, Milo Claes op rechts oprukt, zijn voorzet gaat via de schouders van een Lippelo verdediger over de grijparmen van Tim De Block in eigen doel: 0 – 4. Zo spelen we de wedstrijd rustig uit . Hoewel we nu eens een officiële scheidsrechter hebben toegewezen gekregen eist deze man onnodig wat de aandacht door in het slot wat overbodige gele kaarten te trekken, dat is wat jammer na een sportief duel. We onthouden dus een vlotte , in cijfers wat overdreven zege, tegen het nummer drie van het klassement en de toffe sfeer mede verzorgd door de afgezakte geel-blauw supporters.

 

Volgende opdracht  zaterdag 18 november aan de Riddermoerstraat, dan komt KSK Rumst. Aftrap om 14:30 uur, supporters op post !

 

Verslag Beloften  VVH Lippelo - KVS Branst  (zaterdag 11/11/2017 – 14:30)

 

Uitslag: 0 – 4 (Rust: 0 – 2)

Doelpunten: eerste helft Kenny Van Aken en Steve Nwaté – 60’ Steve Nwaté (0 – 3) – 72’own-goal (0 – 4)

Selectie KVS Branst: Florian Van Daele – Zeger Bogaert –  Wouter Lamberts – Kobe Drossaert -  Jasper Maerevoet – Milo Claes – Jens Van Praet – Mathias Van Hoyweghen – Dunken Van De Velde – Steve Nwaté – Rutger Smets – Kenny Van Aken – Brent Caluwaerts – Joachim Ivens

Scheidsrechter : Luc Van Ranst

Gele kaart(-en) KVS Branst: 30’ Kenny Van Aken, 70’ Kobe Drossaert, 72’ Brent Caluwaerts, 87’ Zeger Bogaert

 

Verslag Luc Van Immerseel

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem