March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag Leest United - KVS Branst (Beloften)

October 23, 2017

Beloften winnen overtuigend.

 

Uw verslaggever kon helaas de wedstrijd niet bijwonen, maar vernam van de trainer dat onze jongens een goede collectieve prestatie neerzetten.  U vindt de namen van de jongens die de drie punten mee naar Branst namen onderaan alsook zij die voor de doelpunten zorgden.

 

Te vermelden nog dat opnieuw voor de derde maal op rij Koen in het doel stond en de nul wist te houden, Florian  ook nog ambities heeft als scheidsrechter en dat de uit blessure terugkerende Yannick Van Herck meteen al terug de weg naar het net wist te vinden. Proficiat Scheldezonen.

 

We krijgen nu een weekje rust vanwege herfstvakantie, eerstvolgende wedstrijd op 4 november thuis tegen RSK Puurs Excelsior aftrap om 14:30 uur.

 

Beloften  Leest United - KVS Branst  (zaterdag 21/10/2017 – 13:00)

Uitslag: 0 – 5

 

Doelpunten:  Jelle Hermans 2 X, Yannick Van Herck 2 X en Steve Nwaté

 

Selectie KVS Branst: Koen De Meulder – Zeger Bogaert – Brent Caluwaerts – Wouter Lamberts - Jasper Maerevoet – Seppe De Smedt – Steve Nwaté - Jens Van Praet – Mathias Van Hoyweghen – Dunken Van De Velde – Jelle Hermans – Rutger Smets – Hamid Ouslama – Yannick Van Herck – Sybren Van Immerseel

 

Scheidsrechter : Florian Van Daele

 

Gele kaart(-en) KVSB: géén

 

Verslag: Luc Van Immerseel

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem