March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Matchverslag FC Oppuurs - KVS Branst (Beloften)

September 24, 2017

Scheldezonen alleen leider na hardbevochten winst in Oppuurs.

 

Alle ingrediënten die vorige week ontbraken voor een aangename pot voetbal waren vanmiddag in de Meirstraat in Oppuurs wel van de partij.

 

We kregen een duel tussen de twee leiders in het klassement. Kregen we met geel-blauw uiteindelijk een verdiende winnaar ? Een gelijkspel had misschien een juistere weergave van deze wedstrijd geweest, maar anderzijds waren wij mogelijk de iets meer volwassen als ploeg. Vandaag zeker een pluim voor de collectieve spirit en inzet,  vooral onze defensie en doelman Florian waren sterk, met Kobe Drossaert als beste Scheldezoon.

 

Het was nochtans de thuisploeg die in de eerste helft de lakens uitdeelde. Reeds na 2 minuten een eerste verwittiging als Matthias Hiel in duidelijk buitenspelpositie op links mag doorgaan, hij besluit gelukkig naast het doel van Florian Van Daele.  Reactie van KVS Branst laat niet lang op zich wachten, een gretige en sterk spelende Kobe Drossaert gaat zijn flankje af, prima lage voorzet , bal komt bij Yannick Van Herck, draait knap weg, zijn trap gaat naast de kooi van Geoffrey Hofmans, normaal is dergelijke mogelijkheid een kolfje naar de hand van onze goalgetter. 25’ Jasper Maerevoet stuurt knap Yannick op rechts weg, onze spits met knap overzicht vindt Mathias Van Hoyweghen die op zijn beurt beheerst afwerkt: GOOOAAAAAL: 0 – 1.

 

Daarna hebben we het op het midden toch wat lastig, vooral omdat Kenny iets te geïsoleerd de bakens tracht te verzetten, ook Tim , Mathias en Yannick hebben moeite om zich door te drukken. Zoals eerder aangegeven staat onze defensie pal en komt Oppuurs toch niet aan veel kansen. 5 minuten voor rust nog eens een goede counter mogelijkheid als Mathias  de op links vrijstaande Tim Bakker aanspeelt, maar die zijn doelpoging wordt  in extremis afgeblokt. Ruststand: 0 – 1

 

De tweede helft wat herschikkingen op het midden met Seppe De Smedt en Sybren die beide sterk invallen en daar het evenwicht herstellen. 53’ Tim Bakker nu met goede actie aan de 16 , hij speelt Jasper aan die een grote mogelijkheid tot scoren net naast trapt…. Jammer. Zo blijft er spanning gedurende heel de wedstrijd , maar Florian en zijn verdedigers staan pal en geven bijna niks weg. We noteren nog één heet standje bij een lage voorzet, waar het leder wat voor ons doel blijft hangen, maar Kobe kan net voor een aanstormende thuisspeler de bal wegwerken.

 

Zo houden we het maximum en worden we alleen leider . Erg leuk om te winnen bij onze goede vrienden en buren van Oppuurs, maar ook zij verdienen een pluim voor hun inzet. Volgende week ontvangen we met SV Willebroekse het nummer 3 uit de rangschikking, dus zullen we opnieuw scherp moeten zijn. Supporters op post !

 

Verslag Beloften  FC Oppuurs - KVS Branst  (zaterdag 23/9/2017 – 15:00)

Uitslag: 0 - 1  (Rust: 0 – 1)

Doelpunten:  25’ Mathias Van Hoyweghen (0 – 1)

Selectie KVS Branst: Florian Van Daele – Jens Van Praet - Zeger Bogaert – Brent  Caluwaerts – Kobe Drossaert –  Jasper Maerevoet – Tim De Voeght - Rutger Smets –  Steve Nwate - Yannick Van Herck – Kenny Van Aken  – Tim Bakker -  Mathias Van Hoyweghen – Seppe De Smedt – Sybren Van Immerseel

Scheidsrechter : Said Echahbouni (4)

Gele kaart(-en) KVSB: 33’ Mathias Van Hoyweghen, 68’ Sybren Van Immerseel

 

Verslag: Luc Van Immerseel

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem