March 9, 2020

February 28, 2020

Please reload

Recente berichten

Scheldezonen (beloften) vlotjes naar 2e zege op rij!

September 10, 2017

Als een sportman of een team, geprikkeld door wat kritiek op een vorige prestatie, goed reageert en het niveau omhoog krikt.  Dan getuigt dit van een juiste mentaliteit. In ons clublied zit een strofe , ‘met samenspel komt alles wel oké’, vanmiddag zagen we in tegenstelling tot vorige week een collectief dat samen een goede prestatie wilde neerzetten, en dat stemde de geel-blauwe aanhang tot tevredenheid.

 

Al amper na één minuut kon (moest) Mathias Van Hoyweghen scoren als hij alleen voor doelman Lucas De Beusscher opdook, hij schiet echter pal op de doelman. Even later wordt op rechts Jasper Bogaert van Katelijne weggestuurd, hij mist volledig zijn schot. 8’ Ivano Olivini achter een vrije trap, zijn trap wordt met moeite gepareerd door De Beusscher. De doelman is bij de bezoekers de meest opvallende man, omdat hij aan de basis ligt dat het nog steeds 0 – 0 staat na het openingskwartier, nu pareert hij knap een volley van Mathias. Het tweede kwartier verwatert het niveau en zijn we slordiger in de opbouw. De bezoekers kunnen zich echter nauwelijks gevaarlijk tonen. 28’ Mathias legt aan de 16 terug op Jens Van Praet die op doel trapt, opnieuw De Beusscher met goede redding. Het overwicht van de thuisploeg is daar maar  een bevrijdend doelpunt laat op zich wachten. 35’ Mathias nu met een knal in het zijnet. Slechts even uitstel want 36’ Steve Nwate aan de haal en hij werkt beheerst af: GOOOOAAAAL: 1 – 0. Net voor rust kan Yannick op hoekschop net niet met het hoofd verdubbelen, zijn kopbal belandt recht op de doelman. Ruststand 1 – 0.

 

5 minuten na rust gaat Steve door op rechts, hij legt terug op Ivano die de wenkende kans naast het doel trapt. 52’ nu wordt Steve door Mathias weggestuurd , alleen op doel af, hij lobt de doelman, maar de bal gaat ook over doel.  Kevin Isenborghs ontsnapt aan een tweede gele kaart als hij Ivano onderuit schoffelt. Het dient echter gezegd dat de gelegenheidsref Jasper Schuurmans op prima wijze de wedstrijd heeft geleid. 58’ Eindelijk 2 – 0 als Mathias met lage voorzet Yannick (Reggi) aan de eerste paal vindt, deze op typische wijze zijn opponent afhoudt en onhoudbaar de bal tegen het net trapt: GOOOOOOAAAAAL : 2 – 0.

 

De veer is nu gebroken bij de bezoekers, en je voelt gewoon dat er nog goals in de Branstse lucht hangen. Seppe De Smedt is gretig en met een prima assist vindt hij Mathias die een raket afvuurt, het leder vliegt in het dak van het doel:  GOOOOOAAAAAAL 3 – 0.

 

We schrijven minuut 69 en opnieuw een hoogtepunt, alweer Seppe met een assist, nu op Yannick die beheerst afgezonderd voor doel de bezoekende keeper te grazen neemt:  GOOOOOAAAAAL 4 – 0 , en inmiddels al het derde doelpunt van Reggi in het nog jonge seizoen. 72 Steve nu eens op links loopt zijn tegenstander er af, al struikelend weet hij toch nog de bal terug te leggen aan de achterlijn, en Jasper Maerevoet trapt nr 5 binnen:  GOOOOOAAAAL 5 – 0

 

In het slot hadden de cijfers nog hoger kunnen oplopen als we wat meer overzicht hadden behouden, maar uiteindelijk was dit toch een overtuigende zege, die naar meer smaakt. Na amper twee wedstrijden hebben nog slechts 3 ploegen het maximum, KVS Branst FC Oppuurs en VVH Lippelo. Volgende week zaterdag zakken we af naar FC Blaasveld.

 

Beloften  KVS Branst – KFC Katelijne (zaterdag 09/9/2017 – 15:00)

Uitslag: 5 – 0 (Rust: 1 – 0)

Doelpunten: 35’ Steve Nwate !1 – 0), 58’ Yannick Van Herck (2 – 0), 65’ Mathias Van Hoyweghen (3 – 0), 69’ Yannick Van Herck (4 – 0), 72’ Jasper Maerevoet (5 – 0)

Selectie KVS Branst: Florian Van Daele – Zeger Bogaert – Bjorn Franckaert – Brent  Caluwaerts – Kobe Drossaert – Tim De Voeght - Jasper Maerevoet – Seppe De Smedt – Ivano Olivini - Mohamed Ben Ayad – Steve Nwate - Yannick Van Herck – Milo Claes – Jens Van Praet – Mathias Van Hoyweghen

Scheidsrechter : Jasper Schuurmans (6)

Verslaggever Luc Van Immerseel 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem