INFO SENIOREN

        wedstrijd 1e ploeg: zon. 07/05/'17 (15 u)
        ROCHUS DEURNE -  KVS BRANS
                             Uitslag:  2 - 0            

Wie wil ons helpen ???

Wij zijn op zoek naar iemand die op zondagmorgen  de B kantine wil openhouden vanaf 8h30 of 10h30 afhankelijk van de ploeg die speelt. De kantine zal 4h00 open zijn.  Interrese laat vlug iets weten via mail.

Wil u ook sponsor worden ?

    

  Contacteer ons via de "contacteer" knop

 

 


Alvast bedankt !

  

!!! Wij zijn nog steeds  op zoek naar trainers !!!

 

Neem contact met Rudi Borghmans op 0486 / 87.25.57
of mail rudi.borghmans@skynet.be

 

 

VisieKoninklijke Voetbalclub Scheldezonen Branst wil meebouwen aan een betere wereld door zowel op sportief als ook op sociaal vlak een meerwaarde te zijn voor de gemeente Bornem en de omliggende regio. Kvs Branst organiseert daarom voetbal & evenementen voor spelers van alle leeftijden (van U6 tem U17, G-ploeg, Senioren, beloften)

 

Missie:  Bij Kvs Branst neemt de jeugdopleiding & G-werking een centrale plaats in. Samen met de sociale omkadering, worden zij als onze essentiële taken beschouwd. Wij willen namelijk een kwaliteitsvolle voetbalclub zijn waar motivatie & vriendschap de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Door de spelers deze mogelijkheid aan te bieden willen wij een maximale fysieke en sociale ontwikkeling bekomen. We willen een motiverende, pedagogisch en methodisch verantwoorde omgeving scheppen waarin alle spelers zich zowel op sporttechnisch als ook op sociaal vlak maximaal kunnen ontplooien.

© Copyright 2015. KVS Branst   Walter Van Ingelgem